- Ovsená bábovka
- Muffiny
- Čučoriedkový zákusok so smotanovo - tvarohovým krémom
- Čokoládová bábovka s tvarohom
- Brownies s tvarohom a čerešňami
- Bodkovaný cheesecake
- 8 - vrstvové slané croissanty so šunkou
- Koláč bez múky a cukru
- Kráľovský smotanový koláč
- Krtkova torta
- Ranná rosa
- Hnetený koláč s tvarohom a makom
- Rýchle tvarohové „koblížky“
- Mrkvový koláč s mascarpone
- Tuniakový šalát s kukuricou
- Jadranská torta
- Makový koláč - Korneto
- Bratislavské rožky
- Valikine tiramisu
- Šalát GYROS
- ESKIMO rezy
Valikine tiramisu
dlhé piškóty, turecká káva + amareto = piškóty pokvapkať
Krém I.: 33% šľahačku zahrejeme na 70 °C a roztopíme v nej horkú čokoládu (80% - 90 %) 150 g + 2 žĺtky, necháme prechladiť (môžeme pridať aj želatínu)
1 mascarpone 250 g zamiešame do čokoládovej šľahačky
Krém II.: 1 šľahačku 33 % vyšľaháme s vanilkou a primiešame 1 mascarpone
Vrch posypeme kakaom.